Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση 2016

Μαθητές της Γ τάξης του σχολείου μας σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς Σταμάτη Αικ. και Πίγκα Ζωή συμμετείχαν στην Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση 2016. Ασχοληθήκανε με τον εξής θεματικό άξονα:"Παιδιά με Αναπηρία Ορατά σε όλα τα σχολεία". Ανά ομάδες ερευνήσανε την κατάσταση στη χώρα μας, παίξανε παιχνίδια ρόλων και ζωγραφίσανε στους υπολογιστές δημιουργώντας μία αφίσα με τις προτάσεις τους για "Ένα Σχολείο Ανοιχτό σε Όλους".

Μπορείτε να δείτε την αφίσα μας εδώ

 

Οι πρεσβευτές μας στο 14ο MUN 2016

    Το βίντεο που ακολουθεί είναι απόσπασμα με μετάφραση των λόγων των πρεσβευτών μας από το κανάλι 4Ε (μεταφραστής αποκλειστικά για την προβολή του στην τηλεόραση), στην τελετή έναρξης του 14ου MUN 2016 στο συνεδριακό κέντρο "Διακονία".

   Ενώ στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τους λόγους των πρεσβευτών μας στην τελετή έναρξης χωρίς μετάφραση. Να τονιστεί ότι η γλώσσα του συνεδρίου ήταν η Αγγλική χωρίς την παρουσία μεταφραστή (υπήρχε μόνο για την προβολή της τελετής στο τηλεοπτικό κανάλι) καθ' όλη τη διάρκεια του συνεδρίου για τους μαθητές και τους καθηγητές.

 

 

Συνολικό βίντεο από MUN 2016

Δείτε μία παρουσίαση με ενσωματωμένα βίντεο της εργασίας μας.

Σελίδα 1 από 2

Διάκριση eSafety

Παλαιότερος δικτυακός τόπος

Σύνδεση